Gratis medlemskap for alle lærlinger i Statoil!

mandag 16. januar 2017

Dette ble vedtatt av årsmøtet i Industri Energi Statoil tidligere i år. På årsmøtet den 19-20. april ble det vedtatt at kontingent for lærlinger på 10 kroner skal dekkes i sin helhet av Industri Energi Statoil.

I praksis vil dette si at lærlinger ikke vil få en faktura på 10 kroner i måneden fra og med juni i år. Den vil gå rett til Industri Energi Statoil og betales der.  Alle fordeler er det samme, den eneste forskjellen er at det nå er helt gratis for lærlinger i Statoil og være medlem hos oss.

 

Leder i Ungdomsutvalget til Industri Energi Statoil, Lars Svendsen:

«Vi er veldig godt fornøyde med dette vedtaket». «Dette er viktig for å kunne markedsføre foreningen overfor lærlinger». «Vi håper at dette skal bidra til at de får en fot innenfor og kan se verdien av å være en del av et stort fellesskap som Industri Energi er».

 

Del