Åpne lunsjmøter på Mongstad

onsdag 18. januar 2017

For å nå ut til flest mulig medlemmer på skift, har Industri Energi Statoil Mongstad begynt å kjøre lunsjmøter på onsdager.

Mongstad

«Det er vanskelig å finne en god måte å nå ut til alle medlemmer på,  og det er derfor vi på Mongstad nå prøver å ha åpne medlemsmøter for ansatte på skift», sier Trine Holsen leder for Industri Energi Statoil Mongstad.

Møtene har ingen bestemt agenda og medlemmene er velkommen til å snakke om ting som opptar dem og be om hjelp hvis de trenger det.  «Det meste er åpnet, og det er det en del som benytter seg av», sier Trine og nestleder Kjetil Gjerstad, som holder møtene. Her kan det diskuteres saker som disponibel tid, skiftplaner, reiseforsikring, andre medlemsfordeler og saker en ønsker å snakke om.

Planen er å få holdt et møte for alle skift et ettermiddagsskift. Trine sender ut mail i forkant til medlemmene på skiftet, sånn at de vet vi er der. Fortrinnsvis onsdag, men det er ikke alle onsdager det går, da vil vi prøve å få det til en annen ettermiddag. «Vi setter også opp en Industri Energi roll-up i kantina når vi er der», sier Trine og Kjetil.

Del