Nytt Nord-Norge kontor i Harstad

fredag 31. mars 2017

Like før påske hadde vi offisiell åpning av Statoil Nord -Norge kontoret vårt i Harstad. Vi hadde besøk fra Frode Alfheim (Nestleder Industri Energi), Gerd Kristiansen (LO leder), Lill Heidi Bakkerud (Industri Energi leder Statoil).

Vi startet vervekampanjen som Industri Energi Statoil har i 40 års jubileum vårt  i år. Vi hadde en fin tur rundt i alle avdelingene på huset der vi traff mange medlemmer og framtidige medlemmer. Det ble brukt lokkemiddel med den fine vervebrosjyren, sjokolade og sukkertøy. Det ble også holdt en åpent møte for alle på huset der gjestene fikk taletid, og det ble også tid til litt spørsmål og diskusjon. Dette var en fin måte å markedsføre Industri Energi for både ledelse og ansatte ved Statoil kontoret. På kvelden foregikk den offisielle åpningen med inviterte gjester fra lokal politikere , samarbeidspartnere, presse, og fagforenings og AMU ledere. Selveste  Børge Brende – Utenriksminister var også tilstede , direkte fløyet fra besøk oss Putin i Russland. Det ble servert god mat og drikke og flere taler og fin underholdning. Her er et bilde av undertegnede ( Ivan Micheeff – Leder Industri Energi Harstad) og mine gjester foran det nye bygget ved havet ganske nært Harstad sentrum

Del