Oljeindustrien sikrer arbeid og veldferd!

torsdag 20. april 2017

Industri Energi Statoil sine landsmøtedelegater var i dag på Youngstorget for å delta på markeringen for oljeindustrien, slik at landsmøtedelegatene til arbeiderpartiet fikk en klar melding med seg inn på sitt landsmøtet i dag!

Innlegg ble holdt både av Fellesforbundets leder Jørn Eggum og Industri Energi sin nestleder Frode Alfheim som forklarte hvor viktig oljenæringen er for velferdssamfunnet og at man trenger oljeindustrien for å få til det grønne skiftet! Youngstorget fikk også høre vår egen Terje Nilsen leder for Hammerfest foreningen, som snakket varmt om hvordan oljeindustrien har bidratt i Finnmark, og hva dette har betydd for denne landsdelen!  – Vi som jobber på Melkøya er stolte av det vi gjør. Ikke bare bringer vi energi til verden, inntekter til Hammerfest, Finnmark og Norge, arbeidsplasser og velstand. Vi bidrar samtidig til en fornuftig energipolitikk der det vi produserer og selger er med på å fortrenge kull. Sa Terje i sin appell. Les hele appellen under!

 

Industri Energi sin ungdomstillitsvalgt Maren Marie Wilhelmsen holdt også appell, hun var krystallklar på at politikerne måtte åpne for konsekvens utrede Lofoten, Vesterålen og Senja, – Jeg blir forbannet på politikerne som sier nei til kunnskap før de tar beslutningen, vi kunne ha kanskje fått ett landanlegg til i nord og ungdommen ville på nytt sett framtiden i olje og gassnæringen hamret Maren Marie!

Leder for sokkel, Per Steinar Stamnes har skrevet en kronikk om samme tema i lokalavisen i Vesterålen, se hans innlegg her

Del