Endelig nyrekruttering til norsk sokkel – nå får våre nyutdannede fagarbeidere sjansen

fredag 7. juli 2017

Etter flere år uten ansettelser på norsk sokkel løsner det endelig. Mer enn 50 stillinger innen fagene Prosess (inklusiv laboratorie), Mekanisk, Automasjon, Elektro og Logistikk PEMAL vil bli ansatt hvert år fremover. Les mer her!

Nyutdannede fagarbeidere (tidligere lærlinger i Statoil) har mulighet til å søke på interne stillinger to år etter avlagt fagprøve, nå har ikke UPN ansatt noen siden 2013. For å kompensere for dette blir også «2014 kullet» invitert til å søke på utlyste stillinger i år.

Dette var etterlengtet og kom akkurat som bestilt etter uttalelse fra Ungdomsutvalget i Industri Energi Statoil sist uke. Vi trenger å få gjort noe med gjennomsnittsalderen etter fire år uten nyrekruttering – det er gledelig at det blir synliggjort behov for nye medarbeidere i vår bransje.

Vi håper videre ansettelsene går raskt, vi trenger personellet allerede.

Lars Svendsen, leder i Ungdomsutvalget i Industri Energi Statoil gleder seg over utlysningene og synes det er bra at Statoil ønsker å ta vare på dyktige unge fagarbeidere.  «Det er veldig gode nyheter at Statoil tenker framover, og satser på unge nyutdannede. Vi er spesielt fornøyd med at kullet som gikk ut i 2014 og er utenfor søkeperioden for tidligere lærlinger på 2 år internt i Statoil, også blir inkludert i utlysningene!» avslutter Svendsen.

Lars Svendsen, Leder i ungdomsutvalget Industri Energi Statoil
Del