Industri Energi Equinor Stavanger delte ut kringle på Forus på onsdag.

Thursday 24. January 2019

Industri Energi Equinor Stavanger delte onsdag ut kringle til alle som gikk forbi ved kantine 3. Det var mange som var interessert både å få kringle, men også mingle med de tillitsvalgte fra Stavangerforeningen.

Leder for Stavanger foreningen Anne Horneland sier at: “det er viktig å være synlig, og vise hvem vi er. Målet var også å skape en nysgjerrighet for evt nye medlemmer gjennom å få de til å stoppe og skape en dialog.”

Det var det veldig mange som også gjorde.

Anne Horneland var også fornøyd med responsen. “Kringlen fungerte som en god anledning for at man kom innom for en smakebit og litt mingling. I tillegg fikk man med seg en brosjyre med en refleks på som et tillegg, for å lese om hvem vi er og hva vi gjør. Så håper vi at det gir resultater gjennom at de organiserer seg hos oss”

Etter en god time var det tomt for kringle, men samtidig veldig mange fornøyde folk på Forus.

Del