Offshore tur til Oseberg Feltsenter

Wednesday 6. February 2019

Områdeleder Barbro Auestad i samfunnspolitikk avdeling i Industri Energi besøkte denne uken Oseberg Feltsenter sammen med leder i Industri Energi Equinor Sokkel.

Barbro fikk være med en dag i felt på Oseberg B og Oseberg D sammen med operatørene i drift. De tillitsvalgte på Oseberg feltsenter hadde laget en god plan for oppholdet med runder på plattformen og møter i fagavdelingene.

 

På tirsdag kveld ble det også avholdt åpent møte i kinosalen med temaer som vedlikeholdsmodellen, DB 16-19, veikartet UPN, ansettelser i UPN samt andre aktuelle temaer. De rakk også innom kaffebarer under oppholdet, slik at de fikk møte fagavdelingene med mere direkte spørsmål og dialog.

Leder for Industri Energi Equinor Sokkel Per Steinar Stamnes sier at “det er viktig å vise de som sitter i forbundets ledelse hvordan det er å arbeide offshore for å forstå næringen bedre. Men også gi et bilde av hvor verdiskapningen for AS Norge kommer fra, og hvordan det er å arbeide offshore. Men også få tilbakemeldinger direkte fra medlemmene på hva de er opptatt av gjennom en direkte dialog.”

 “Vi ble godt mottatt og hadde tre hektiske dager fra tidlig morgen til vi reiste hjem på onsdag ettermiddag. Og vil takke alle for god mottakelse”, sier Barbro Auestad.

 

Del