84 personer på kortkurs forsikring og pensjon på Kårstø.

torsdag 28. november 2019

Leif Ove Skår leder av Industri Energi Equinor Kårstø hadde annonsert i alle medier på Kårstø om at skulle de arrangere kortkurs i pensjon og forsikring tirsdag 26.11. Dagen kom og vi følte at det var en spesiell stemning når vi kom på jobb, det oste av forventning og spenning for hva kurset om pensjon og forsikring skulle gi. Innledere var Terje Werner Hansen og Yngve Selvåg fra Industri Energi Equinor Sokkel.

Yngve foran forsamlingen i Auditorium C på Kårstø.

Og 10 minutter før kursstart var det allerede kø utenfor Auditorium C og lokalet var raskt fullt med 84 fremmøtte. Terje Werner Hansen startet med et interessant foredrag om de forsikringene vi har både i Industri Energi og i Equinor. Yngve Selvåg fortsatte med pensjon og ga forsamlingen informasjon og tydelige råd i forhold til pensjon. Yngve briljerte med kunnskap om pensjon, og en kunne høre forsamlingen flire når han fortalte om bandet han spilte i som kaltes Tinitus, eller var det det han fikk av å spille i bandet. Det var et engasjert publikum som kom med mange spørsmål de fikk gode svar på. Og etter seansen var de bare skryt å få av de som hadde vært på kurset.
Tusen takk for et strålende kurs Yngve og Terje.

 

Del