Leder Industri Energi Equinor Sokkel Per Steinar Stamnes er ikke overrasket over Equinors dårlige resultat i 1. kvartal.

mandag 27. juli 2020

Leder Industri Energi Equinor Sokkel Per Steinar Stamnes er ikke overrasket over Equinors dårlige resultat i 1. kvartal. I et intervju med E24 24. juli påpeker Stamnes lav oljepris som hovedgrunnen til resultatet. Selv om 1. kvartal var dårlig peker Per Steinar på at det er lyspunkter for Equinors norske virksomhet, landanleggene går veldig bra, og vi ser resultat av den skattepakken Industri Energi Equinor, Forbundet og LO var med å jobbe frem. Den norske produksjonen går bra, men Per Steinar en mere skeptisk til den internasjonale virksomheten.
Les hele artikkelen i E24 her:https://e24.no/olje-og-energi/i/3JWmpe/tillitsvalde-om-equinor-tala-norsk-sokkel-er-meir-solid-enn-den-utanlandske