Industri Energi Equinor støtter de streikende vekterne.

mandag 16. november 2020

Vi støtter de streikende vekterne sier leder for Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen.

Leder Industri Energi Equinor, Per Martin Labråthen

Industri Energi Equinor gir sin fulle støtte til Arbeidsmandsforbundet og de streikende Vekterne. Kravene er rimelige og når våre kollegaer i Arbeidsmandsforbundet tar en kamp for garantibestemmelsene og fastlønnsordning, kjemper de også for mange flere.
Streiken har nå vart i siden 16. september og er en av de lengst varende konflikter på mange år. -Jeg ser at streikeviljen fortsatt er stor blant vekterne, og de skal vite at de har Industri Energi Equinor i ryggen sier leder Per Martin Labråthen.
-Kravene er rimelige og NHO Service og Handel må komme til bordet og føre reelle forhandlinger sier Per Martin. Jeg vil også oppfordre andre fagforeninger til å komme med støtteerklæringer til de streikende avslutter han.
Stå på.

Del