Videreutdanning i sikte?

torsdag 18. februar 2021

Industri Energi Equinor arrangerte i 17. feb. et digitalt medlemsmøte for sine medlemmer med tema «Videreutdanning i sikte»
Handelshøyskolen BI tilbyr en rekke studier og kurs, og som Industri Energi medlem har du en unik medlemsfordel som gir deg mulighet til å få refundert 25% av studieavgiften.
BI har nylig startet opp en serie med korte kurs, og her tilbys Industri Energi medlemmer inntil ett gratis kurs i skoleåret.
Tilhørerne fikk en god innføring i samarbeidsavtalen mellom BI og Industri Energi, kurstilbud og utdanning som BI kan tilby og til slutt fortalte en av våre medlemmer sin opplevelse med å kombinere jobb og studie samt hvor man kan finne informasjon om Equinor sine ordninger for stipend og utdanning.

Ny medlemsfordel, BI studier eller kurs. Spar 25% på studieavgiften.

Det var rundt 100 medlemmer som fulgte webinaret, så det er ikke tvil om at videreutdanning er noe mange er interessert i.
Noen spørsmål kom inn via Q&A og de ble besvart underveis. Spørsmål med svar, presentasjoner med lenker og opptak av webinaret vil bli lagt tilgjengelig for medlemmene.
Verve- og profileringsutvalget i Industri Energi Equinor takker BI, Industri Energi for en interessant og lærerik seanse og ikke minst takk til alle som deltok.

Del