Gode priser og vilkår på hus- og bilforsikring

onsdag 21. april 2021

Sammen med LOfavør har Industri Energi Equinor nå forhandlet frem gunstige priser og vilkår på bilforsikring og husforsikring til nye kunder hos Sparebank 1/Fremtind som er medlemmer i Industri Energi Equinor. Er du kunde hos Sparebank 1/Fremtind fra før, ta kontakt med din Sparebank 1 bank. Bruk samtykkeskjema
Gjennom kollektive avtaler er alle medlemmer av Industri Energi Equinor sikret god dekning på viktige områder av privatlivet. Men vi er alle forskjellige og med ulike behov. Derfor har vi nå forhandlet frem gode individuelle forsikringer, som gir deg en økonomisk trygghet dersom noe skulle skje.

Sammen med LOfavør har vi nå forhandlet frem gunstige priser og vilkår på bilforsikring og husforsikring til nye kunder hos Sparebank 1/Fremtind som er medlemmer i Industri Energi Equinor.
Gjennom kollektive avtaler er alle medlemmer av Industri Energi Equinor sikret god dekning på viktige områder av privatlivet. Men vi er alle forskjellige og med ulike behov. Derfor har vi nå også forhandlet frem gode individuelle forsikringer, som gir deg en økonomisk trygghet dersom noe skulle skje.
Vilkårene vil også gjelde for nye medlemmer av Industri Energi Equinor.
Les mer her

LOfavør Husforsikring
Som medlem av Industri Energi Equinor har du allerede en av landets beste innboforsikringer gjennom LOfavør Innboforsikring i medlemskapet ditt. Men bor du i hus fremfor leilighet, trenger du også en god husforsikring.
Det kan være lett å forveksle innboforsikring med husforsikring, men dette er ikke det samme. Innboforsikring dekker tap av, eller skade på, alle tingene du har i hjemmet ditt. Husforsikringen derimot, dekker skader på selve bygningen og det som er fastmontert.
– For å sikre huset mot ytre skader, naturskader og lignende, anbefales alle huseiere å ha en god husforsikring. Derfor er vi glade for å ha fått til en god avtale på til medlemmene våre, sier leder av Industri Energi Equinor Per Martin Labråthen.

LOfavør Bilforsikring
Har du bil må du også ha bilforsikring. LOfavør bilforsikring passer alle – om du er ung eller gammel, har ny eller gammel bil.
– Det å ha bil bærer med seg mange kostnader. Derfor er selvfølgelig pris en viktig faktor når man skal kjøpe bilforsikring. Men minst like viktig er det å føle seg trygg på veien, og vite at man er godt dekket dersom noe først skulle skje.
– Vi er derfor veldig glade for å nå kunne tilby en god pakke, med begge disse faktorene inkludert, i bilforsikringen fra LOfavør, sier Per Martin Labråthen.
Med LOfavør Bilforsikring får du blant annet toppkasko uten å betale noe tillegg, når du kjøper kaskodekning.
Du betaler også en mindre egenandel ved skade.
Flere gode medlemsfordeler gjennom LOfavør
LOfavør er et omfattende fordelsprogram med flere gunstige medlemsfordeler. Har du benyttet deg av disse?
Bli bedre kjent med medlemsfordelene dine hos LOfavør og se hvilke som lønner seg for deg.

Del