Takk til alle som stemte på Industri Energi Equinor sin liste

torsdag 22. april 2021

Valget til Bedriftsforsamlingen og styret i Equinor Pensjon er avsluttet og talt opp. Industri Energi Equinor fikk inn samme antall representanter i BF som tidligere – 2 representanter og 1 observatør.
I Equinor Pensjon fikk vi også som tidligere inn 1 representant.

Oddvar Karlsen og Frode Mikkelsen er medlemmer og Anne Kristi S Horneland er observatør i Bedriftsforsamlingen.

42,4 % av de stemmeberettigede har avgitt sin stemme og vært med på å avgjøre hvem som skal representere de ansatte i Bedriftsforsamlingen i Equinor ASA perioden 2021-2023. Industri Energi Equinor fikk 2088 stemmer som utgjør 26,67% av stemmene.

-Det er for lav valgdeltagelse, men det er på nivå slik det har vært de siste valgene, faktisk litt ned fra 2019 sier Per Martin Labråthen som er Industri Energi Equinor sin kandidat når ansattrepresentantene i bedriftsforsamlingen skal velge sine medlemmer til styret i Equinor.
-Jeg ønsker å takke alle som stemte på Industri Energi Equinor sin liste, våre kandidater vil jobbe for trygge arbeidsplasser, god HMS og gode arbeidsvilkår sier Per Martin.

Valget gav oss også en fast styrerepresentant i styret til Equinor Pensjon. Det er Yngve Selvåg som blir Industri Energi sin styrerepresentant.

Del