Joakim Kristoffersen leder av ungdomsutvalget i Industri Energi på turne med Equinor

onsdag 1. september 2021

Joakim Kristoffersen, ungdomstillitsvalgt i Industri Energi Equinor var en av 4 ungdomstillitsvalgte som har hatt en litt annen arbeidshverdag de siste ukene. Han har nemlig byttet ut offshore- og helikopter logistikk i LE med politikk og debatt.
For å gjøre en ekstra innsats i valgkampen har Equinor gitt fire unge medarbeidere anledning til å jobbe for hele industrien i noen hektiske høstuker. De fire har en ulik arbeids hverdag, men er engasjert i fagforeningsarbeid og er tillitsvalgte. Nå bruker de tiden på å møte unge politikere, ulike sider av næringen og organisasjoner som har andre meninger om olje, gass og energi enn det vi har.

Joakim sammen med ungdomstillitsvalgte fra NITO, SAFE og Lederne. Foto: Rebecca Bjerga.

Hele gjengen deltok i Arendalsuka der de møtte mange og har fylt avtaleboka de neste ukene.
Bergen, Oslo, Stavanger og Tromsø har stått på reiseplanen og i Oslo var det blant annet møte med Natur og Ungdom.
De startet sitt engasjement under Arendalsuka der de møtte Anders Opedal over en kopp kaffe og senere på dagen olje- og energiminister Tina Bru. De har siden fartet rundt og truffet svært mange, bygd kunnskap, refleksjon og gode samtaler rundt framtiden for vår bransje.
Torsdag forrige uke var de på Forus Øst hvor de fikk treffe representanter hos Equinor som jobber med havvind – både flytende og bunnfast.
-Tilbakemeldinger vi har fått fra Equinor er at de er fornøyd med vårt valg av Joakim og hans innsats i disse ukene» sier Per Steinar Stamnes, leder av Industri Energi Equinor Sokkel.
-vi vil også be om å høre om deres erfaringer i neste BU UPN» sier Stamnes.

Del