Godt besøkt medlemsmøte i Industri Energi Equinor på Teams.

mandag 27. september 2021

Over 130 medlemmer logget seg på medlemsmøte til Industri Energi Equinor mandag 27. september.
Kjetil Gjerstad, som leder forsikringsutvalget i Industri Energi Equinor, ønsket velkommen til møte med Fremtind forsikring og SpareBank1 Gruppen. Det var Karl Seip fra Fremtind og Alvild Tofterå Berge SpareBank1 Gruppen som innledet om medlemsfordeler vi har innenfor bank og forsikring. -Og det er faktisk ganske mange sier Alvild, sjekk nettsidene til LO Favør og deres egen side i Industri Energi Equinor for mer informasjon.
-Dere er godt dekket og har gode vilkår, sier Karl Seip, bruk det elektroniske meld skade skjemaet og send inn hvis du er i tvil, da vil du få svar på om din skade et dekket, sier han.
-Og husk å si at du er LO medlem ved henvendelse til både Fremtind og SpareBank1, tilføyer Alvild.
For de yngste medlemmene, sjekk Billån Ung, Boliglån Ung og Mastercard Ung

Medlemmene fikk en grundig gjennomgang av Kollektiv Hjem forsikringen, Grunnforsikringen og Fritidsulykke forsikringen, som alle er en del av kontingenten. Det er også andre forsikringer en kan kjøpe i tillegg som er en del av medlemsfordelene til LOFavør.
-Vi går til årlig sjekk hos tannlegen og legen, har bilen til PKK hvert 2. år, men har vi en «Økonomisk helse sjekk» spør Alvild, ta kontakt for å få en klarhet i hva du har hvis det verste skulle skje, sier hun.
Last ned LO Favør-appen, så har du alltid med deg forsikringsbevis og medlemskort.

Del