Statsministeren og tre fagstatsråder besøkte landsmøte til Industri Energi.

torsdag 25. november 2021

Landsmøte har hatt besøk av ikke mindre enn fire regjerings medlemmer. Statsministeren, Olje og Energiministeren, Arbeids og Inkluderingsministeren og Næringsministeren. I tillegg har LO lederen holdt tale på landsmøte.

Marte Mjøs Persen, Hadia Tajik, Jan Christian Vestre og Jonas Gahr Støre.

Delegatene på landsmøtet har fått solid påfyll av kunnskap og inspirasjon etter at tre fagstatsråder og statsministeren besøkte landsmøtet. Industri Energi har medlemmer fra mange typer bedrifter og industrier, derfor er det fint at både nærings og olje og energi ministerne innledet om politikken på sine fagfelt. Arbeidsministeren snakket om hva som skal til for å få til et godt arbeidsliv for alle, og viktigheten av faglige rettigheter.
Statsministeren hadde innledning om den politiske situasjonen, og fikk mange spørsmål og utfordringer fra delegatene i debatten etterpå.
Nok en dag med masse inntrykk og inspirasjon på landsmøtet

Del