Ungdomsutvalget samlet i Trondheim

onsdag 8. juni 2022

Denne helga har ungdomsutvalget i Industri Energi Equinor gjennomført et møte i Trondheim.
Veldig kjekt å endelig kunne treffes skikkelig igjen etter 2,5 lange år uten noe særlig aktivitet.
Vi ser frem til å fortsette de gode diskusjonene på møtene som kommer.

Høyt på agendaen sto høstens lærlingeinntak. Dette har vi nå fått en god plan på og ser veldig frem til å få møte lærlingene. Det ble også satt i gang et arbeid for å få tettere samarbeid mellom alle ungdomstillitsvalgte i Industri Energi Equinor.

Utvalget har også vært så heldige at vi fikk et ekstra medlem denne helgen. Tov Saxegaard fra Porsgrunn er nå blitt valgt inn. Kjekt å se at medlemmene i utvalget representerer så mange ulike lokasjoner som vi nå gjør. Vi har nå medlemmer fra flere landanlegg, kontor, lab og sokkel.

– Det er veldig hyggelig å få muligheten til å bli en del av ungdomsutvalget i Industri Energi Equinor og jeg setter pris på at det er en så hyggelig og imøtekommende gjeng. Jeg ser frem til å kunne jobbe med å lage en felles arena for ungdomstillitsvalgte i Equinor, sier nytt medlem av utvalgte Tov Saxegaard.

– Jeg ser fram til å få gang på ungdomsarbeidet igjen. Jeg håper og tror at arbeidet utvalget kommer til å gjøre fremover vil bli enda mer synlig utad, sier leder av utvalget Joakim Kristoffersen

Fra venstre: Kawa Aziz, Amanda Svendsen, Ylva Sanden, Fredrik M Olsen, Joakim Kristoffersen, Tov Saxegaard. Ikke tilstede: Simen J. Oen Fotograf: Nabil Harchaouen
Del