LOs hederspris «Pioneren» tildelt Geir Nilsen

onsdag 15. juni 2022

Mangeårige tillitsvalgt i Industri Energi Equinor, nå pensjonist, Geir Nilsen fikk idag tildelt LOs hederspris «Pioneren»
Pioneren er en pris som deles ut til noen som fortjener stor heder for lang og omfattende innsats som tillitsvalgt. Prisen deles ut når LO skal hedre tillitsvalgte som har gjort et helt ekstraordinært bidrag.

Forbundsleder Frode Alfheim delte ut prisen og omtaler Geir som en aktiv og våken brobygger i fagforeningsarbeidet – både i Norge og internasjonalt.
Geir var sentral i arbeidet for å ivareta de ansattes interesser i forbindelse med sammenslåingen av Hydros Olje og Gass-divisjon og Statoil. Han var sentral i arbeidet med endringene av pensjons- og forsikringsordninger i forbindelse med overgangen til ny pensjonsordning.
Vi gratulerer Geir så mye med velfortjent pris!

Les mer her