Bowling og burger med lærlingene

tirsdag 30. august 2022

Tirsdag kveld inviterte Industri Energi sokkel årets offshore lærlinger sammen med lærlingene fra Mongstad og Sture/Kollsnes på bowling og hamburger.
Stedet var Lucky Bowl Bergen, som holder til på Kokstad.

I alt 72 lærlinger møtte til dette arrangementet, noe vi var veldig fornøyde med, sier Terje Werner Hansen (heltidstillitsvalgt i sokkelforeningen).
Han møtte lærlingene sammen med Jan Inge Oen (heltidstillitsvalgt sokkel), Julie Lilletveit (Mongstad) og Joakim Kristoffersen (Leder av ungdomsutvalget)

Terje ønsket alle velkommen og informerte om Industri Energi, han og de andre tillitsvalgte minglet med lærlingene under arrangementet.
De informerte og svarte på spørsmål, noen hadde allerede meldt seg inn og noen meldte seg inn i løpet av kvelden.

Håper mange flere melder seg inn i tiden fremover, sier Jan Inge , som syns det var flott og møte så mange spente og fornøyde lærlinger.

Målet med arrangementet var å bli kjent med lærlingene, fortelle litt om oss og hva vi kan bidra med som fagforening og tillitsvalgte.

Vi ønsket også å høre hva lærlingene var opptatt av i forhold til det å skulle være med i en fagforening og det ble mye spørsmål om forsikring og andre medlemsfordeler forteller Julie og Joakim.

Innboforsikringen vår er jo super kunne disse to fortelle. Blant annet har lærlinger ikke egenandel på knust mobil, den dekkes av innboforsikringen.

Konkurransen ble avsluttet med en uhøytidelig premieutdeling og vinner av pokal var en lærling fra Sture/Kollsnes. Han fikk stor applaus fra de andre lærlingene som ellers også utrykte at dette var et arrangement de satte stor pris på og bli invitert til.

Terje avsluttet det hele med og ønske lærlingene masse lykke til med læretiden og at vi håper å se mange av dem som medlemmer hos oss.
Nå skal vi sørge for at de lokalt tillitsvalgte ute på plattformene møter dere når dere kommer ut, avslutter Jan Inge.

 

 

Del