Industri Energi Equinor Sokkel markerte refleksens dag på heliport Flesland.

onsdag 19. oktober 2022

Tirsdag 18. oktober tok Terje Werner Hansen , heltids tillitsvalgt Industri Energi Equinor Sokkel, turen til heliporten på Flesland.
Anledningen var  å markere den årlige refleksdagen, han hadde med seg  bagger fulle av reflekser i flere varianter, T-skjorter og andre medlems effekter var også med.
-Det er en flott mulighet å møte oljearbeiderne på denne måten, sier Terje Werner Hansen.
Terje var på plass fra Kl: 07.00 til de siste hadde sjekket inn på siste helikopter ut i 18 tiden, for å ha muligheten til å treffe folk på alle tirsdagens flighter ut til plattformene.

Heltids tillitsvalgt Terje Werner Hansen i Industri Energi Equinor Sokkel markerte refleksens da 18. oktober på heliport Flesland.

-Det var en veldig hyggelig dag, og jeg som traff mange kjente forteller Terje videre.
Terje har reist ut i havet fra heliport Flesland i ca 20 år som mekaniker til Oseberg Felt Senter.
-Jeg fikk gode tilbakemeldinger på initiativet underveis , og hadde gode samtaler med både medlemmer og ikke medlemmer.
-Det er fint å kunne treffe de på denne måten og høre hva de er opptatt av sier Terje. Og samtidig fortelle om hva vi i Industri Energi Equinor Sokkel arbeider med. Det blir også mange spørsmål å svare på fra mange blide offshorereisende, sier Terje Werner.

Situasjonen med bla. droner og økt sikkringsnivå på sokkel og ved landanlegg var også samtaletema, og folk virket fornøyde med det som gjøres av Equinor og andre involverte.
-Det var også tiltak på heliporten, det var kun de som kunne vise til melding om utreise fra DaWinci  som fikk være i avgangshallen. Vektere sjekket de reisendes mobiltelefoner før man fikk slippe inn», sier Terje Werner Hansen.
Terje avslutter  med en oppfordring fra arbeidsutvalget i Industri Energi Equinor Sokkel om bruk av refleksene fremover i høst og vintermørket . Det er over 1,7 millioner nordmenn har opplevd nestenulykker på grunn av manglende refleksbruk. Det er et viktig og godt initiativ fra Industri Energi Sokkelforening for å oppfordre til å tenke sikkerhet også hjemme på fri.

Del