Studentbesøk på Sandsli

onsdag 26. oktober 2022

Onsdag denne uken inviterte Industri Energi til studentbesøk på Sandsli.
12 nysgjerrige studenter, som blant annet studerer havteknologi, energiteknologi, maskinteknikk og økonomi/administrasjon, takket ja til å komme på besøk til Equinor

Leder av Industri Energi Equinor Bergen, Lene Hauge, ønsket studentene velkommen og fortalte om fagforeningen, hva vi jobber for, at vi er den største fagforeningen i Equinor og at vi organiserer alle ansatte fra alle deler av virksomheten. Alida Domaas fra Industri Energi Ung redegjorde for medlemsfordeler og hvorfor det er viktig å organisere seg. Hun fortalte også om den vellykkede ungdomskonferansen som ble arrangert denne helgen.
Ingrid Susan Indredavik fra Equinor, informerte om graduate programmet og summer internship. Det finnes mange karrieremulighetene i Equinor og dette var svært interessant for studentene som ivrig spurte om mulighetene.

Til slutt fikk vi besøk av Espen Braastad, han er selv graduate i Equinor og for tiden jobber han med 3D print. Han fortalte om fremtiden for 3D print og hadde med seg komponenter som er 3D printet slik at studentene selv fikk studere dette «live» Studentene stilte gode og relevante spørsmål til Espen og det var tydelig at dette var et spennende område.
Vi avsluttet med en felles lunsj og praten gikk løst rundt bordet. Helt til slutt fikk de med seg hver sitt refleksbelte og vi ønsket dem lykke til videre. Kanskje ser vi noen av dem i gangene på Sandsli om noen år?

Espen Braastad, Equinor
Alida Domaas, Indstri Energi Ung
Del