Jubilantmarkering på Sandsli

tirsdag 15. november 2022

Tirsdag 15. november inviterte styret i Industri Energi Equinor Bergen jubilanter med 25 års og 40 års sammenhengende LO medlemskap til jubilantlunsj i gjestekantinen på Sandsli.
Leder, Lene Hauge, ønsket velkommen og minnet om at grunnlaget for fagbevegelsen er at den har medlemmer som er lojale og står fast både i gode tider og dårlige tider, og uten medlemmer hadde vi ikke hatt noen fagbevegelse.

Det ble servert en nydelig tapas, kake og kaffe mens praten gikk lett rundt bordet.
Jubilantene fikk en varm takk for at de har vært trofaste medlemmer i alle disse årene og de ble tildelt sin velfortjente jubileumsgave som er  en vase fra Magnor glassverk til 40 års jubilantene, mens 25 års jubilantene får en Industri Energi jubileums nål. Og selvsagt en flott blomsterbukett til alle sammen.
«Dette har jeg gledet meg til lenge, slike markeringer er noe av det mest høytidelige og hyggeligste vi gjør i foreningen. Jeg synes det ble en minnerik og flott jubilantlunsj» avsluttet Lene Hauge

Vi gratulerer så mye!

Jubilantene som deltok på lunsjen:
40 år
Rita Helen Egeland
Eva Johannessen
Audun Netland

25 år
Gunnhild Burdahl
Anne Clementsen
Ingebjørg Dale
Nina Lokøen
May-Britt Vik
Stig Rune Aspebakken
Oddvar Karlsen

Audun Netland, Stig Rune Aspebakken, Gunhild Burdahl, Oddvar Karlsen, Rita Helen Egeland, Eva Johannessen, Nina Lokøen, Ingebjørg Dale, May-Britt Vik (Anne Clementsen var ikke tilstede da bildet ble tatt)
Del