Industri Energi sine nettsider

Equinor lærlinger til Norgesmesterskap i kokkefaget.

To av våre kokkelærlinger og medlemmer av Industri Energi Equinor Sokkel, Emma Louise Linevik og Inger Helene Pettersen, deltok i norgesmesterskapet for kokkelærlinger i Stavanger 3-4. februar. De deltok først i semifinale fredag 3. februar, de gikk ikke videre til lørdagens finale, men Inger Helene er allikevel fornøyd med resultatet.
-Vi fikk mange gode tilbakemeldinger sier Inger Helene Pettersen.

Inger Helene Pettersen (t.v) og Emma Louise Linevik har øvd mye på finalerettene de skal lage i Norgesmesterskapet denne uken. (Foto: Victor Wammen Nortvedt. Equinor)


De to jentene er andreårslærlinger, de har gjort det svært bra i Norges-cupen, og er dermed kvalifisert til finale.
Inger Helene er lærling på Kristin-plattformen og Emma Louise Linevik er læring på Oseberg Feltsenter.

Til Insight sier de at de tror lagets styrke er at de jobber veldig bra sammen og utfyller hverandre. Og at begge har ulike erfaringer.
Inger Helene sier at hun er veldig god på varmmat, mens Emma Louise trives best med desserter.  Men at de hjelper hverandre når det trengs.

Begge stortrives med å jobbe offshore. De sier at fordelen med å jobbe på kjøkken offshore sammenlignet med en restaurant er at man får prøve mye forskjellig, og det er lettere å planlegge. Og at man fokuserer på hele måltider og buffeter i stedet for enkeltretter.

Begge sier de er veldig fornøyde med at de har kommet så langt, og de setter utrolig stor pris på at de har fått tilrettelagt slik at de kan trene til og delta i dette mesterskapet,

De begge sier at det å delta i et mesterskap også er en veldig god trening før de skal opp til fagprøven senere i år.

Begge forteller at drømmejobben etter læretiden er å fortsette å jobbe offshore.