Industri Energi sine nettsider

Help forsikring ordnet saken, bruk medlemsfordelen din

I sommerferien 2022 ble en av våre tillitsvalgte offer for kanseleringene til SAS.
Det var varslet at SAS ville foreta kanselleringer denne sommeren og det var før den omtalte streiken dette skjedde. Returen fra Spania til Bergen ble kansellert sent kvelden før avreise og nye billetter måtte bestilles selv fra et annet flyselskap på egen regning. Ingen hjelp å få fra SAS.

«Etter hjemkomst begynte forsøkene på å få kontakt med SAS for å få refundert billettene vi hadde betalt. Vi fikk refundert avgiftene (noen hundrelapper) og ikke noe mer. Det var helt umulig å få kontakt med noen i SAS som kunne ta en beslutning eller gi en god forklaring om de ville refundere billettene som ble kansellert.
Etter fem måneder uten respons fra SAS tenkte jeg at hvorfor ikke benytte medlemsfordelen Help advokatforsikring. Gjennom medlemsfordelen i Industri Energi er det ingen egendel så det koster jo ikke en krone for meg, helt genialt. Her ble jeg møtt med en fantastisk service og de tok saken med en gang. Advokaten sendte henvendelse SAS som ikke svarte  helt umiddelbart, så saken ble sendt til Transportklagenemda.
Så, plutselig kom det mail fra SAS der de beklaget og refunderte kostnaden for kansellerte billetter. I tillegg betalte de 400 Euro i erstatning pr. person og hele saken fikk en lykkelig slutt. Men dette hadde neppe skjedd uten bruk av Medlemsfordelen Help advokatforsikring» forteller tilitsvalgt Frode Mikkelsen