Industri Energi sine nettsider

Industri Energi Equinor Sokkel ønsket alle God Jul på Flesland Heliport.

Heltidstillitsvalgt Terje Werner Hansen fra Industri Energi Equinor Sokkel, tok tirsdag 20.12 turen til Flesland Heliport for å ønske God Jul til de som skal jobbe i Julen.

Feire Jul på jobb.

Terje vil på vegne av arbeidsutvalget i Industri Energi Equinor Sokkel, ønske alle  medlemmer og andre reisende, God Jul.

-De som reiser ut denne uken, skal være offshore både jule og nyttårshelgen og det er hyggelig og kunne ønske de en God Jul og god tur ut offshore, sier Terje Werner Hansen.
Terje hadde med seg medlems effekter og pepperkaker, og pratet med mange av de reisende på heliport denne dagen.
Han har selv vært offshore flere høytider og vet at det  er spesielt for mange og skulle feire borte fra familie og venner.
-Offshore arbeiderne  er godt forberedt på en jul i havet, og tilbakemelder at Jul med offshorefamilien er det nest beste alternativet, når det er slik at man må offshore for å holde hjulene i gang, sier Hansen.
-Mange fortalte at de hadde hatt  feiring med familien hjemme,  før de nå skulle offshore for sin jobbeperiode, fortsetter Terje Werner.

Forpleiningen ute i jula skal det ikke stå  på, julelukt og smak blir det noe av  for alle og enhver.
Og uansett hvor man kommer fra i landet,  får man servert den mat man har som tradisjon ,lutefisk, pinnekjøtt og ribbe og mye annet godt er på menyen offshore.

Arbeidsutvalget i Industri Energi Equinor Sokkel har som offshorearbeiderne også hatt nok et travelt år og går nå inn i noen litt roligere dager.
-Men vi vil svare på henvendelser fra medlemmer, selv om det kan ta litt lengre tid enn ellers, men medlemmene skal vite at de får tak i noen om de har behov, avslutter en fornøyd heltidstillitsvalgt for Industri Energi Equinor Sokkel etter en fin dag på heliport.
Terje ønsker på vegne av Sokkelforeningen alle medlemmer en Riktig God Jul og ett Riktig Godt Nytt År, en ekstra hilsen sendes til alle de som tilbringer høytiden ute i havet.