Industri Energi sine nettsider

Årsmøte Industri Energi Equinor Kårstø 2024.

Årsmøte Industri Energi Kårstø. Foto: Privat.

Årsmøte Industri Energi Equinor Kårstø 2024.

Tirsdag 6 februar var medlemmene i Industri Energi benket i Klasserom 1 på Kårstø for å delta på årsmøtet til Industri Energi Kårstø. Det var kjempebra oppmøte på årsmøtet og det er vi kjempeglade for.
Trine Staveland Hansen ble valgt til møteleder og geleidet oss gjennom årsmøtet på en ypperlig måte og vi fikk unnagjort det som stod på agendaen i rett rekkefølge.

Regnskap ble gjennomgått, budsjett og arbeidsplaner ble godkjent. Årsberetningen som ble godkjent etter at hovedpunktene i den var gjennomgått.
Alle de som stod på gjenvalg ble valgt inn i tillegg til Marcus Gauslå som ble nyvalgt ungdoms tillitsvalgt i styret.
Etter at det formelle årsmøtet var unnagjort, var det kaker og kaffe som sto på programmet.
Vi vil takke Sigrun Salamonsen som har valgt å bli pensjonist og som har hatt styreverv i Industri Energi Equinor Kårstø i mange år og som har bidratt med kompetanse og erfaring inn i styret.
Nå er det bare å brette opp armene å ta fatt på et nytt år for å jobbe for medlemmene slik at de har en god arbeidsplass.

Jubilantene fra venstre, Roy Ove Aursland, Eva Østebøvik, Heidi Elisabeth Vetås, Helge Gunnar Bjerkeland, Wenche Madsen Lund, Ole Kristian Hemmingstad og Bjarte Andersen

I år var det både 25 og 40 års jubilanter som fikk blomster, nål eller vase som takk for lang og tro tjeneste i foreningen.
25 års jubilantene er: Bjarte Andersen, Roy Ove Aursland, Torbjørn Berge, Jorunn Haukås, Ole Kristian Hemmingsatad, Odd Inge Jensen, Wenche Lund Madtsen, Trygve Olden. Jon Arve Ripnes og Eva Østebøvik.
50 års jubilantene er: Helge Gunnar Bjerkeland og Heidi Elisabeth Vetås.