Ungdomsutvalget

Ungdomsutvalget i Industi Energi Statoil jobber med å engasjere og skolere unge medlemmer, spesielt med fokus på lærlinger og deltar årlig på alle lokale lærlinginntak.

Ungdomsutvalget består av:

Joakim Kristoffersen

Joakim Kristoffersen

Kasserer Bergen, Leder av Ungdomsutvalget.

joakkr@equinor.com

47903985

Simen Jensen Oen

Simen Jensen Oen

Styremedlem Ungdomsutvalget

SIOEN@equinor.com

48497364

Kawa Ahmad Mustafa Aziz

Kawa Ahmad Mustafa Aziz

Styremedlem Ungdomsutvalget, Webansvarlig

kazi@equinor.com

95102325

Fredrik Martin Olsen

Fredrik Martin Olsen

Styremedlem Ungdomsutvalg, tillitsvalgt Sokkel

fredo@equinor.com

Amanda Isaksen Svendsen

Amanda Isaksen Svendsen

Styremedlem Ungdomsutvalg, Hammerfest

amasv@equinor.com

Nyheter Ungdomskonferansen 2021

Industri Energi Equinor hadde stor deltakelse på årets ungdomskonferanse KRAFT. 40 ungdommer dro til Stjørdal på landets største ungdomskonferanse. 29 av disse deltok på Industri Energi Equinors forkonferanse dagen før selve ungdomskonferansen som ble avholdt på Equinors kontor i Stjørdal.
-Mange deltok på selve konferansen for første gang i år, det var da greit å få samlet Equinor gjengen litt før alt startet for alvor med røflig 200 deltakere på fredagen. Dette for at folk skulle bli litt kjent og at de skulle få en gjennomgang over hvordan konferansen foregår, sier ungdomtillitsvalgt Joakim Kristoffersen.
Arnfinn Hansen fra Bilfinger (som på konferansen ble valgt som nestleder i ungdomsutvalget) hadde en fin og grundig gjennomgang på forkonferansen. Han gikk gjennom alt fra hvordan man stemmer, til hva forbundet jobber med.
Etter gjennomgangen til Arnfinn, ble det både Kahoot og servering av Pizza.

Industri Energi Equinor aksepterer ikke Tess sin behandling av organiserte ansatte.

Industri Energi Equinor har gjennom media blitt kjent med de holdninger selskapet TESS har til sine organiserte ansatte. Organiserte i Tess blir ekskludert fra alle bonusordninger, og fratas også ulykkesforsikring, ekstra kjøregodtgjørelse og støtte til tannlege og arbeidsklær osv.

Dette er en behandling og holdning av det organiserte arbeidslivet vi ikke ønsker i Norge, og i norsk arbeidsliv. Dette er et forsøk på fagforeningsknusing vi vil ta sterk avstand fra, og som ikke hører hjemme i norsk arbeidsliv.
Equinor har rammeavtaler med TESS, og stiller strenge krav til sosialt ansvar og et etisk ansvar gjennom våre styrende dokumenter. Eksemplet som har kommet frem gjennom artikler i media tilsier at Equinor ikke lengre bør kjøpe tjenester av slike selskaper med slike holdninger.

Industri Energi krever at Equinor skal bruke sin makt som kjøper av tjenester og kun opprettholde avtaler med seriøse selskaper med gode holdninger til det organiserte arbeidslivet.

Representantskapet i Industri Energi Equinor forventer at Equinor tar avstand fra selskaper med slike holdninger, og at det må få konsekvenser hvis Tess velger å opprettholde disse.

Godt besøkt medlemsmøte i Industri Energi Equinor på Teams.

Over 130 medlemmer logget seg på medlemsmøte til Industri Energi Equinor mandag 27. september.
Kjetil Gjerstad, som leder forsikringsutvalget i Industri Energi Equinor, ønsket velkommen til møte med Fremtind forsikring og SpareBank1 Gruppen. Det var Karl Seip fra Fremtind og Alvild Tofterå Berge SpareBank1 Gruppen som innledet om medlemsfordeler vi har innenfor bank og forsikring. -Og det er faktisk ganske mange sier Alvild, sjekk nettsidene til LO Favør og deres egen side i Industri Energi Equinor for mer informasjon.
-Dere er godt dekket og har gode vilkår, sier Karl Seip, bruk det elektroniske meld skade skjemaet og send inn hvis du er i tvil, da vil du få svar på om din skade et dekket, sier han.
-Og husk å si at du er LO medlem ved henvendelse til både Fremtind og SpareBank1, tilføyer Alvild.
For de yngste medlemmene, sjekk Billån Ung, Boliglån Ung og Mastercard Ung

Joakim Kristoffersen leder av ungdomsutvalget i Industri Energi på turne med Equinor

Joakim Kristoffersen, ungdomstillitsvalgt i Industri Energi Equinor var en av 4 ungdomstillitsvalgte som har hatt en litt annen arbeidshverdag de siste ukene. Han har nemlig byttet ut offshore- og helikopter logistikk i LE med politikk og debatt.
For å gjøre en ekstra innsats i valgkampen har Equinor gitt fire unge medarbeidere anledning til å jobbe for hele industrien i noen hektiske høstuker. De fire har en ulik arbeids hverdag, men er engasjert i fagforeningsarbeid og er tillitsvalgte. Nå bruker de tiden på å møte unge politikere, ulike sider av næringen og organisasjoner som har andre meninger om olje, gass og energi enn det vi har.

LO og Industri Energi på besøk på Johan Sverdrup Feltsenter.

LO leder Peggy Hessen Følsvik, forbundsleder Frode Alfheim besøkte Johan Sverdrup fredag 27. august. Gjestene fikk se hvordan råoljen kommer opp på plattformen og prosesseres og sendes til Mongstad raffineri. Leder av EPN i Equinor Kjetil Hove fortalte om Equinors fremtidsplaner på norsk sokkel.
Med i reisefølget var Oddvar Karlsen nestleder i Industri Energi Equinor og Bjørn Palerud tillitsvalgt i Industri Energi Equinor Sokkel, som benyttet anledningen til nå snakke med medlemmer og kolleger fra leverandørbedriftene.