Nyheter

NOG oppgjøret ferdig etter Ledernes mekling.

Web redaktør 5. juni 2019

Lederne kom til enighet med Norsk olje og Gass hos Riksmekleren natt til tirsdag, et økonomisk tilbud som er identisk med det siste tilbudet Industri Energi fikk fra Norsk olje og Gass i de sentrale forhandlingene på Operatøravtalen. Industri Energi må dermed ta de økonomiske rammene fra årets mellomoppgjør til etterretning. Det betyr at lokale lønnsforhandlinger i Equinor kan gjennomføres medio august.

Verifikasjonsøvelse med beredskapsfartøyet Ocean Response

Web redaktør 29. mai 2019

Industri Energi Equinor Sokkel ved leder Per Steinar Stamnes var invitert til å bli med på en verifikasjonsøvelse med beredskapsfartøyet Ocean Response i Bergen 28.mai.
Som en del av verifikasjonsøvelsen fikk vi se hvordan man testet kapasitetene til beredskapsfartøyet, med mann over bord og brannslukking.
Equinor og Ocean Response ønsket å synliggjøre vår beredskap på sokkelen, og ved å bruke Ocean Respons får en også belyst vår beredskapsrolle utover vår industri.
Ocean Respons var det fartøyet som tauet inn Viking Sky.
Skjebnens ironi tilsa at Sky Viking lå til kai ved siden av Ocean Travel samme dag i Bergen havn.

Kjempesuksess på Gullfaks A

WEB Redaktør 29. mai 2019

Industri Energi Equinor Sokkel besøkte Gullfaks A 28.mai og 29.mai.
Yngve Selvåg og Per Steinar Stamnes gjennomførte et åpent møte i kinosalen sammen med våre lokale tillitsvalgte Ole Johan Sverdrup, Glenn Bekkemellem og Elizabeth Tallis Husa.
Møtet ble veldig godt besøkt med ca 50 personer tilstede hvor tema var tariff 2019, DB 16-19, ansettelser, vedlikeholdsmodell, veikartet UPN, pensjon og forsikringer.

 

Språkseier for Industri Energi Equinor Sokkel.

Web redaktør 19. mai 2019

Equinor lanserer nå Windows 10 som standard operativsystem og i den forbindelse får de som enda ikke har valgt type bærbar PC en e-post om å velge type. På engelsk!
Dette mener tillitsvalgt i Industri Energi Equinor Sokkel Dag Unnar Mongstad at er helt feil, og tok dette opp med bedriften.

LO koordinerende og Industri Energi Equinor Sokkel besøkte Aasta Hansteen

Web redaktør 9. mai 2019

LO koordinerende Atle Dahl og tillitsvalgt Bjørn Palerud fra Industri Energi Equinor Sokkel besøkte Aasta Hansteen.

Lønnsforhandlingene mellom Industri Energi – NOG dag to.

Web redaktør 8. mai 2019

Dag to av lønnsfohandlingene pågår enda. Oppgjøret er viktig for retningen for de lokale forhandlingene i Equinor sier nestleder i Industri Energi Equinor Sokkel  Frode Mikkelsen.

Uttalelser fra årsmøte I Industri Energi Equinor 2019.

Web redaktør 24. april 2019

Årsmøte i Industri Energi Equinor vedtok syv uttalelser på årsmøte 2019. Du kan lese de her.

Årsmøte Industri Energi Equinor avholdt 9.-10. april.

Web redaktør 11. april 2019

9. og 10. april avholdt Industri Energi Equinord årsmøte på Fornebu. Årsmøte vedtok 7 utalelser og behandlet organisatoriske saker som  årsberettning, regnskap, budsjett og valg. Det var også innledninger fra LO og Industri Energi.

Årsmøte Industri Energi Equinor 2019.

Web redaktør 9. april 2019

Første dag av årsmøte til Industri Energi Equinor avholt på Fornebu.
Per Martin Labråthen gjevalgt som leder med aklamasjon, nestleder Oddvar Karlsen var ikke på valg. Andre valg: sekretær Kjetil Gjerstad, kasserer Hallgeir Hardang, Ungdomstillitsvalgt Lone Stormoen, Kompetansetillitsvalgt Christian Heggøy Foldnes, sosialtillitsvalgt Tove Bjordal og datatillitsvalgt Roar Larsen.

Norsk olje- og gassproduksjon er den reneste og sikreste i verden. Olje og gass vil være uunnværlige råvarer i overskuelig framtid.

Web redaktør 3. april 2019

Per Steinar Stamnes sin artikkel på VOL.no
Vi har en verden som trenger mer energi, samtidig som CO2 utslippene må reduseres.
I dag blir ca 80 prosent av verdens primærenergiproduksjon dekket av fossile energikilder som olje, gass og kull.

Ser du etter eldre nyheter? Prøv et søk i nyhetsarkivet.