Nyheter

Medlem av Industri Energi Equinor Sokkel Victoria Rummelhoff ble skremt etter Debatten på NRK.

Web redaktør 1. desember 2022

Victoria Rummelhoff ble skremt av det som kom frem i Debatten på NRK om klima og oljeleting. Hun sier hva hun mener om at deler av miljøbevegelsen er villig til å bruke sivil ulydighet og til og med vold på VG Nett. Foto privat.
Link til VGs nettartikkel

Julekalender 2022 er nå aktiv

WEB Redaktør 1. desember 2022

Da er 1. desember her igjen og Industri Energi Equinor sin populære julekalender er nå åpen for deltakelse.
Hver dag kan du åpne en ny luke med spørsmål og få muligheten til å bli dagsvinner, den heldige får en drikkeflaske sendt hjem i posten.
Det trekkes en hovedpremie blant alle som har svart, i år er premien en Sonos One Gen 2 høyttaler.
Jo flere luker du svarer på, jo mer øker sjansen for å være med i trekning av hovedpremien.
Det eneste du skal gjøre er å svare på spørsmålet og skrive inn navn/e-post.
Link til julekalender finner du her eller du kan trykke på «Julekalender» i menyvalget øverst på nettsiden

Help forsikring ordnet saken, bruk medlemsfordelen din

WEB Redaktør 29. november 2022

I sommerferien 2022 ble en av våre tillitsvalgte offer for kanseleringene til SAS.
Det var varslet at SAS ville foreta kanselleringer denne sommeren og det var før den omtalte streiken dette skjedde. Returen fra Spania til Bergen ble kansellert sent kvelden før avreise og nye billetter måtte bestilles selv fra et annet flyselskap på egen regning. Ingen hjelp å få fra SAS.

Kontrollrommet til Hywind Tampen offisielt åpnet

Web redaktør 18. november 2022

Industri Energi Equinor Sokkel ble invitert den 17. november til den offisielle åpningen av verdens største og Norges første, flytende vindpark, Hywind Tampen på Sandsli. Åpningen ble foretatt av Bergens byrådsleder Rune Bakervik
Hywind Tampen skal forsyne Snorre- og Gullfaks-feltene i Nordsjøen med elektrisk kraft. Den flytende vindparken består av 11 turbiner, og med en systemkapasitet på 88 MW.
Hywind Tampen er verdens største flytende vindpark og et viktig steg i arbeidet med å industrialisere løsninger og redusere kostnader knyttet til framtidige havvindprosjekter.

Industri Energi Equinor arrangerte kurs i Det grønne skiftet

Web redaktør 18. november 2022

Industri Energi Equinor arrangerte kurs i Det grønne skiftet i Stavanger. Deltakerne lærte om karbonfangst og lagring, havvind og avkarbonisering/blå hydrogen.
Det var også tema som gikk på hvordan vi kan forberede oss på å gå inn i nye industriformer og hvordan vi skal skape dialog mot de som mener at olje og gass utvinning er skadelig for klima.

Jubilantmarkering på Sandsli

WEB Redaktør 15. november 2022

Tirsdag 15. november inviterte styret i Industri Energi Equinor Bergen jubilanter med 25 års og 40 års sammenhengende LO medlemskap til jubilantlunsj i gjestekantinen på Sandsli.
Leder, Lene Hauge, ønsket velkommen og minnet om at grunnlaget for fagbevegelsen er at den har medlemmer som er lojale og står fast både i gode tider og dårlige tider, og uten medlemmer hadde vi ikke hatt noen fagbevegelse.

Industri Energi Equinor samlet til Representanskapsmøte.

Web redaktør 2. november 2022

Representantskapet i Industri Energi Equinor var samlet til møte i Bergen 1. og 2. november. Hovedsakene var Arbeidsplan for 2023, og valg av Industri Energi Equinor sine kandidater til Bedriftsforsamling og styret i Equinor for perioden 2023 – 2025.
Det var også satt av tid til informasjon fra Sokkel, Landanlegg, Kontor og tillitsvalgte med spesielle oppgaver.

Tillitsvalgtsamling på Sola

WEB Redaktør 31. oktober 2022

Stavanger klubben arrangerte tillitsvalgtsamling på Sola Strandhotell 25. og 26. oktober for 12 entusiastiske tillitsvalgte.
Til stede var nye og gamle styrerepresentanter og medlemmer i BU og AVDU fra Stavanger.

Studentbesøk på Sandsli

WEB Redaktør 26. oktober 2022

Onsdag denne uken inviterte Industri Energi til studentbesøk på Sandsli.
12 nysgjerrige studenter, som blant annet studerer havteknologi, energiteknologi, maskinteknikk og økonomi/administrasjon, takket ja til å komme på besøk til Equinor

Equinor stilte sterkt på ungdomskonferansen!

WEB Redaktør 24. oktober 2022

Denne helga gjennomførte IE Ung sin årlige ungdomskonferanse med over 150 deltakere på Sola utenfor Stavanger. Equinor hadde hele 45 deltakere på konferansen.

Ser du etter eldre nyheter? Prøv et søk i nyhetsarkivet.