Nyheter

Representantskapet i Industri Energi Equinor samlet i Porsgrunn.

Web redaktør 14. november 2019

Representantskapet i Industri Energi Equinor var onsdag 13. og torsdag 14. november samlet til representantskapsmøte på Hotel Vic i Porsgrunn. På dagsorden var både organisasjons saker og innledninger og foredrag. Asle Reime områdeansvarlig i forbundet og Kjersti Andersen fra LOfavør deltok og innledet om fagligpolitisk arbeid, trepartssamarbeid og medlemsfordeler i LOfavør. Vi hadde også besøk av ordfører Robin Kåss i Porsgrunn, medlem og tidligere statssekretær i olje og energi dep. og senere i helse dep.

Styremøte i Industri Energi Equinor Sokkel.

Web redaktør 5. november 2019

Styret i Industri Energi Equinor Sokkel samlet til styremøte i Equinor bygget på Fornebu. Det er mange saker til behandling, blant annet besøk av leder Drift Vest Gunnar Nakken og Helge Kjell Rørnes fra OTE.

Vervekampanje

WEB Redaktør 4. november 2019

Vi er i gang igjen med vår populære vervekampanje!
Den som verver vinner en flott premie, mens nytt medlem er med i trekning av månedens premie.

Link til elektronisk innmeldingsskjema

Det russiske fagforbundet ROGWU besøkte Equinor Hammerfest LNG.

Web redaktør 31. oktober 2019

Lørdag 26.10. mottok vi besøk av leder for den russiske fagforeningen ROGWU, Alexander V. Kortchagin sammen med vår egen forbundsleder Frode Alfheim. Det var nestleder i Industri Energi Hammerfest Idunn Tobiassen Mauseth som representerte den lokale fagforeningen. ROGWU er en forening som organiserer 1,2 millioner medlemmer innenfor olje- og gassproduksjon i Russland. Med på besøket var også internasjonalt ansvarlig i ROGWU, Aida Kalantarjan, samt norsk/russisk tolk Maria Fremming.
Under besøket fikk de en introduksjon av Hammerfest LNG av driftsleder André Førre, samt en gjennomgang av produksjonen av Geir Hansen fra teknisk.
A V. Kortchagin orienterte deretter om russisk olje- og gassproduksjon.

Besøk og dialog møte med Equinor UK.

Web redaktør 22. oktober 2019

Industri Energi Equinor deltok, sammen med forbundet og fagforeningsledere i to Britiske forbund, på et dialogmøte med Equinor sin ledelse i Aberdeen 16.10.19.
Deltakere fra Norge var Asle Reime fra forbundet og Per Martin Labråthen og Geir Nilsen i fra Industri Energi Equinor.

Industri Energi fikk Stavanger kommunes byggeskikkpris.

Web redaktør 18. oktober 2019

Oljearbeidernes Hus i Stavanger er tildelt Stavanger kommunes byggeskikkpris for 2019. Huset har vært under oppussing i flere år.
-Nå er vi tilbake der det hele startet den gangen Industri Energi var NOPEF, sa forbundsleder Frode Alfheim under åpningen av huset tidligere i høst. Les artikkelen fra Stavanger kommune her: https://www.stavanger.kommune.no/bolig-og-bygg/byggeskikkprisen/

 

Industri Energi Equinor Sokkel arrangerte organisasjonskurs i Gdansk.

Web redaktør 17. oktober 2019

15. og 16. oktober avholdt Industri Energi Equinor Sokkel organisasjonskurs i Gdansk, det var historie, egen historie (NOPEF og Industri Energi i Statoil og Hydro), tale og forhandlings teknikk og møteledelse som var hovedtema på kurset. Kursleder Bjørn Palerud er fornøyd med kurset og sier deltakerne var engasjerte og positive og bidro til at det ble et bra kurs.
Han hadde hjelp av Frode Mikkelsen og Yngve Selvåg fra AU i sokkel, og pensjonist Dag Unnar Mongstad.

Nestleder Industri Energi Equinor Hammerfest Idunn Tobiassen Mauseth intervjuet av Sysla.no

Web redaktør 10. oktober 2019

Idunn Tobiassen Mauseth er intervjuet av Sysla.no. Der sier hun at det er et generelt inntrykk folk har, at folk i olje- og gassbransjen ikke er opptatt av klimaet. Jeg bryr meg veldig om klimaet sier hun.
Det er kjempebra at de satser på klima og miljø i statsbudsjettet, men jeg håper det blir synliggjort hvor pengene kommer ifra, og hvor mye bra inntektene fra oljen kan bidra til.
Jeg synes definitivt ikke folk skal skamme seg over å jobbe i oljebransjen, det blir helt feil. Det er fullt mulig å bry seg om klima og miljø, og samtidig jobbe i oljebransjen.

Presentasjon av Industri Energi på nyansatt dagen på Sandsli.

Web redaktør 11. september 2019

Leder Per Steinar Stamnes presenterte Industri Energi Equinor Sokkel på nyansatt dagen på Sandsli onsdag 11/9. Det var ca 40 nye Equinor ansatte til stede og som ble gratulert med ny jobb.
De nyansatte hadde tidligere på dagen fått orientering om Offshore Fagsenter, holdninger og verdier i selskapet, People & Leadership (PL) og de besøkte -den digitale lab.

Industri Energi Equinor Sokkel med støtteerklæring til de streikende Foodora ansatte.

Web redaktør 6. september 2019

Industri Energi Equinor Sokkel ønsker vi å gi vår støtte til de streikende Foodora ansatte.
Vi mener det skulle være unødvendig at man i 2019 skal være nødt til å ta folk ut i streik for at arbeidsgiver ikke er villig til å følge spillereglene i norsk arbeidsliv, og opprette en tariffavtale for sine ansatte.

Ser du etter eldre nyheter? Prøv et søk i nyhetsarkivet.