Industri Energi sine nettsider

Dag 2 av landsmøtet er snart over for våre 32 delegater

Industri Energi Landsmøte pågår for fullt og programmet for dag 2 er snart ferdig

Det er vedtatt handlingsplaner for neste landsmøteperiode på mange områder allerede. Ny leder, nestleder og arbeidsutvalg er vedtatt av forsamlingen. Videre er det valgt kandidater til forbundsstyret, landsstyret og våre representanter til LO representantskap

Foto: Leiv Martin Green / Industri Energi

Det er for neste periode vedtatt handlingsplaner innen helse-, miljø- og sikkerhetspolitikk, arbeidsliv- og velferdspolitikk, organisasjonspolitikk, næring- , klima- og utdanningspolitikk og  internasjonal politikk. Det er også vedtatt endringer i noen av vedtektene til forbundet.

Vi har deltatt i debatter og avstemninger på alle disse områdene og vi våre tillitsvalgte har kommet med faglige innspill. Våre forslag blir hørt i salen og det er ingen tvil om at våre delegater har en enorm kompetanse innen fagforeningsarbeid. Det har deltakelsen i landsmøte bevist!

Godt representert i forbundet

Vår leder Lill Heidi ble for få timer siden valgt som nestleder i Industri Energi. Det er vi alle veldig stolte av og delegatene i salen gratulerte med stående applaus

-Gratulerer Lill Heidi!

I tillegg til Per Martin Labråthen og Per Steinar Stamnes, som sitter i forbundstyret er følgende av våre tillitsvalgte nyvalgt inn som representanter og vara-representanter i landsstyret: Tove Bjordal, Lars Svendsen, Rikard Sætre og Maren Marie Wilhelmsen. Egil Randeberg ble ny valgt inn i forbundstyret som representant for høyere utdanning!