Industri Energi sine nettsider

Industri Energi Equinor har arrangert kurs i Verving og Profilering.

Industri Energi Equinor har hatt kurs i verve og profilering.
Målet med kurset var å styrke arbeidet med verving, bedre kommunikasjonen i møte med nye ansatte og lære mer om LO Favør.

Ole-Bengt Moe fra Moementum flankert av kurslederne Bjørn Palerud og Lene Hauge. Foto Privat.

Ole-Bengt Moe fra Moementum gav deltagerne en grundig innføring i “å selge” et budskap, f.eks. et medlemskap. Og at forskjellige mennesker har forskjellig kunnskap og forståelse av det vi skal selge, enten det er en vare eller ett medlemskap og dermed trenger ulik tilnærming.

ArnfinnHansen nestleder Industri Energi Ung. Foto: Privat.


Arnfinn Hansen, nestleder i Industri Energi ung innledet om hvordan ungdommen i forbundet jobber med verving og profilering.
Arnfinn utfordret deltagerne til å være med på stands og skolebesøk i våre foreningers nærområde, for å hjelpe til, men også for å presentere Industri Energi Equinor. Selv om det ikke er i egen bedrift.
Daniel Sundby fra PRO: Melings fortalte om profileringsartikler og hvordan de kan hjelpe oss med utvikling av produkter.

Alvild Berge. Foto Privat

Alvild T Berge fra SpareBank1 SR Bank innledet om LO Favør medlemsfordeler og bank og forsikrings fordeler.
Alvild er engasjert og holdt forsamlingen luter øre under sin innledning. Det er mye som kan oppstå i et menneskes liv, derfor må en tenke gjennom om en har alt i orden, i forbindelse med dødsfall f.eks.
Mange har stått på bar bakke etter slike hendelser.

Deltagerne var også på utflukt til Utøya for å lære om demokrati og solidaritet. Utøya.
Utøya as. driver Demokrativerksted for skoleelever, konfirmanter og engasjert ungdom fra frivillige organisasjoner, ungdomsråd, fritidsklubber og idrettslag, og hvordan de aktivt kan fremme demokratiske verdier og stå opp mot anti-demokratiske holdninger i samfunnet. Turen til Utøya var lærerik og gripende på samme tid. Takk til  Maria Moen Østby som viste deltagerne rundt på øya, og fortalte om arbeide med å fremme demokrati og menneskerettigheter.