Industri Energi sine nettsider

Industri Energi Equinor Sokkel møtte lærlingene

Fem av Arbeidsutvalgets medlemmer i Industri Energi Equinor Sokkel sto på stand når årets offshore lærlinger var samlet til oppstartsdag på Clarion Hotel Bergen Airport.
-Fint at vi får anledning til å møte lærlingene og informere om Industri Energi Equinor Sokkel sier Terje Werner Hansen. Ungdommene er interessert og har mange spørsmål forteller Terje.

Idunn Tobiassen Mauseth, Bjørn Palerud, Terje Werner Hansen, Per Steinar Stamnes og Frank I Gundersen

45 lærlinger som skal begynne fagopplæringen offshore hadde oppstartsdag på Clarion Hotell Bergen Airport mandag 21. august. Industri Energi Equinor Sokkel var tilstede og informerte om forbundet Industri Energi og om Industri Energi i Equinor. Vi ble tildelt 15 minutter til presentasjon av oss selv, det var Idunn Tobiassen Mauseth som presenterte Industri Energi for lærlingene. I pausene og lunsjen besøkte ungdommene standen vår flittig, fikk svar på spørsmål og fikk med seg litt av standsmateriellet.
Kvelden etter var alle lærlingene invitert på bowling og burger av Industri Energi Equinor Sokkel. Det var svært mange som deltok og det ble en hyggelig kveld, med mingling og informasjon om det å være medlem av en fagforening og hva man får igjen for medlemskapet.
-Det var et fint arrangement og vi fikk gode tilbakemeldinger fra lærlingene sier Idunn Tobiassen Mauseth.