Industri Energi sine nettsider

Tillitsvalgtkurs i Selbu

Forrige uke reiste 24 tillitsvalgte fra kontorområdet i Industri Energi Equinor til Selbu for kompetansepåfyll

Vi ankom Selbusjøen Gjestegård og startet kurset umiddelbart hvor vi fikk informasjon om det pågående arbeidet om Karrieremodellen i Equinor

En representant fra PO i Equinor kom på besøk og holdt et innlegg om rekruttering. Etter lunsj fikk de tillitsvalgte en repetisjon om kurset «Lønn som fortjent» som foreningen også kjører som et tilbud til medlemmer på individuelt område.  Deretter ble det en god diskusjon om egen organisasjon innen verving og profilering.

Etter en god pause der flere fikk gått en tur ned til Selbusjøen samlet deltakerne seg igjen til Sjokoladesmaking og foredrag med Jentene på Tunet. Her var det mange som fikk seg en «aha» opplevelse på hvordan nyte og kjenne etter på de fantastiske smakene.
Kvelden ble avsluttet med en hyggelig og smakfull middag, gode samtaler rundt bordet og en reise gjennom Selbusjøen Hotell & Gjestegård sin historie.

Sjokoladesmaking

Nesten hele dag to ble viet til den nye innleieloven, åpenhetsloven og ansettelseskontrakter hvor advokat Karianne Rettedal fra Industri Energi ga oss en grundig innføring på disse temaene.

Siste del av kurset fikk vi innsikt i drøfting og tvister, deretter ble deltakerne testet i diverse tema gjennom en Kahoot før vi avsluttet med tilbakemeldinger fra salen på hvordan vi kan samhandle bedre, hvilke saker som er viktig for kontorområdet og hva kurset hadde gitt oss av læring. Deltakerne har også fått tilsendt et evalueringsskjema i etterkant, for tilbakemelding om kursinnhold, ris og ros.

Kursansvarlig Unni Elisabeth Tonning og Lene Hauge er veldig fornøyd med dagene i Selbu – Veldig kjekt å samle tillitsvalgte fra flere av våre kontorlokasjoner, vi fikk mulighet til å bli bedre kjent, alle var engasjerte og bidro til at kurset ble lærerikt og artig, uttrykker Unni og Lene

Noen av tilbakemeldingene vi fikk fra deltakerne var:
«Fint at det tas initiativ til sammensetning mellom de forskjellige kontorstedene»

«Synes dere som har arrangert har gjort en veldig bra jobb. Programmet var veldig bra med interessante tema. Ekstra score for å ha hentet inn Jentene på tunet og prøvesmaking av deres fantastiske sjokolade»

«Masse gode tema, flott plass å gjennomføre kurs. Fint at det var kun vi som var på hotellet, ble en mer rolig atmosfære og bedre mulighet for å bli kjent med de som deltok på samlingen»