Tide forsikringstilbud

Industri Energi Statoil har på vegne av medlemmene inngått avtale med Tide forsikring om store rabatter på ulike type skadeforsikringer.

 

Vi anbefaler alle medlemmer å innhente tilbud på sine forsikringer hos Tide, her får du inntil 27% samlerabatt. Tide Forsikring er et stort selskap med over 50 kontorer rundt om i landet.

Tide er regnet for å være blant de billigste selskapene, i tillegg får altså du som IE medlem store rabatter på bil, båt, hus,hytte osv. Her bør det være penger å spare, i tillegg til store rabatter får du blant annet

  • Markedets raskeste Bonusopparbeiding.
  • Bonusopparbeiding til Barna som bruker foreldrenes bil.
  • Egne rådgivere hos Tide forsikring for våre medlemmer
  • Gebyrfri betaling med 2, 4 eller 12 terminer.

 

Ungdomstillegget er fjernet.

For medlemmer under 23 år er ungdomstillegget fjernet, de får start bonus på 50% i tillegg til markedets raskeste bonusopptjening.

Vi mener at dette er et godt tilbud til deg som medlem, vi har utført sammenligninger som viser at det er mye å spare.

Kun medlemmer i Industri Energi Statoil kvalifiserer til fordeler i avtalen,  ved utmeldelse bortfaller fordelene ved påfølgende hovedforfall.

For ordens skyld  gjør vi oppmerksom på at forsikringer du har gjennom medlemskapet ditt som kollektiv hjem, advokatforsikring, fritisulykkeforsikring, grunnforsikring er det selvsagt ingen endringer på.